Gelukkig nieuwjaar! Ik wens jullie allemaal een heel gelukkig en gezond 2019!!!!

Persoonlijk was 2018 een wat turbulent jaar: begin 2018 besloten we te willen verhuizen, halverwege was het zover en nu begint ons nieuwe huis ook echt van ons te voelen. Naast wat werk (mijn loondienstbaan) gerelateerde strubbelingen is het daar ook weer rustiger.
Een ander ding was dat er epilepsie bij onze zoon van 9 werd geconstateerd. Heftig nieuws, wat langzaam (met het gaan werken van de medicijnen) ook een plekje krijgt.

Zo'n begin van een nieuw jaar geeft altijd wat te denken: wat wil ik of wij als gezin nu eigenlijk. Gezond zijn is wat nu het belangrijkste blijkt, de rest is toch eigenlijk pas daarna belangrijk.

Zo is IngeSchminkt voor mij ooit uit idealisme begonnen: er was bijna geen schmink en kindermakeup voor een gevoelige huid verkrijgbaar. Ik ging op zoek en vond het product: Eelegant Minerals! Inmiddels alweer 6 jaar verder, heb ik besloten met dit eerste product, Elegant Minerals, te gaan stoppen. Grootste reden is de onbetrouwbaarheid van leveringen.
Livos (met bijenwas) blijft toch onze eigen favoriet en die zijn gelukkig supersnel! En wie weet komt ooit mijn droom uit. Wat dat precies inhoudt zal misschien gedurende dit jaar zich ontvouwen ;)
De Snails collectie breidde zich uit en heeft nu ca 30 kleuren in het assortiment. Daarnaast kwamen er ook weer producten terug, zoals de lip gloss.
Tot slot: afgelopen jaar begon ik met Bio-Glitter®! Dé biologisch afbreekbare glitter, geproduceerd in de EU. Als kleine ondernemer ben ik er trots op dat ik met IngeSchminkt Licensed Reseller ben van Bio-glitter® en daarmee als enige Nederlandse onderneming op de website van de leverancier wordt genoemd. Misschien komend jaar nieuwe kleuren en wellicht Craft glitter in het assortiment?
Maar ik hoop vooral weer veel mensen blij te maken met de producten en veel lachende gezichten te kunnen laten ontstaan hierdoor.

Fijn 2019!!!
    02-01-2019 16:25     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.