Winactie Online schminkworkshop

Ik verzorg schminkworkshops met vegan natuurlijke schmink al in Maarssen en op locatie, maar nu gaat er een nieuwe vorm bijkomen! Veel van mijn klanten wonen door het hele (buiten)land en is een meer duurzame manier van workshops geven geboren:

ONLINE PRIVÉ SCHMINKWORKSHOP

Via Skype kunnen jullie nu vanuit je eigen (luie) stoel leren schminken met vegan natuurlijke schmink! Ik geef je persoonlijk advies en samen oefenen we een aantal designs.
Duur workshop: 45 minuten
Normale prijs: € 15,00


Wil jij wel zo'n workshop winnen? Geef dan in een reactie onder dit blog aan waarom en wie weet win jij de privé online schminkworkshop!

De winnaar wordt 23 oktober in een reactie hier onder het blog bekend gemaakt.

Nog geen eigen vegan natuurlijke schmink in huis? Bekijk de producten en verschillende voordeelsets in de webshop. Als je vragen hebt, kun je me altijd een mail sturen.

 

  IngeSchminkt     02-10-2016 14:37     Reacties ( 7 )
Reacties (7)
 Marjolein -  11-11-2016

Ik ben er heel blij mee en mijn dochter nog blijer!!! Superrr!!!

 Mariska -  23-10-2016

Jammer, maar gefeliciteerd Marjolein!!

 IngeSchminkt -  23-10-2016

En de winnaar is..... Marjolein Dotje Mol! Marjolein van harte gefeliciteerd. Neem je contact met me op om een afspraak te maken?

 Yvon -  17-10-2016

Leuk!! Ik kwam je toevallig tegen...?maar met drie kinderen in huis waarvan er een wel elke dag als een vlinder er uit wil zien.. Doe ik graag een gokje naar de workshop en ga ik nu eerst je webshop bekijken.. Groetjes yvon

 Marjolein fb dotje mol -  15-10-2016

Waarom? Omdat ik jouw werk z prachtig vind en heel graag van jou zou willen leren hoe ik dat zelf ook (ongeveer ?) kan doen. Het lijkt mij echt geweldig!!

 Mariska van lochem/ op facebook mariska giulianojazzlyna -  03-10-2016

O wow wat gaaf en wat een uitkomst. Wilde idd graag een workshop bij je volgen, maar idd iets wat uit de richting. Heb al wel je fijne schmink in huis!! Dus dit is echt ern geweldige kans en zeker van deze tijd!! Ik ga heeel hard duimen. ( volgende week opa en oma thema dag op school, kids mogen verkleed. Dus ik ga maar iets van een oud opatje maken van mijn zoon als me dat lukt hihi)

 Sherilyn -  03-10-2016

Wauw dit zal ik graag willen winnen ????? super leuk bedacht en ook handig !!!