Op zoek naar een leuke activiteit op uw feest of evenement?

Het is natuurlijk ook mogelijk IngeSchminkt in te huren voor een kinderfeestjes (ook workshops), bedrijfsdagen, familiefeesten etc. Bij buiten-activiteiten is het mogelijk dat ik mijn witte tent meebreng.
Ook kan ik, indien gewenst, meerdere schminkers inzetten door heel Nederland.


Kinderschminken

Of het nu een kinder-, familie- of bedrijfsfeest is, schminken is en blijft een mooie aanvulling op elk programma. Laat je fantasie de vrije loop en niets is te gek!
Met mijn "kopieer"-ogen maak ik praktisch alles na wat ik zie.

Ik werk altijd met natuurlijke producten die ook geschikt zijn voor een gevoelige huid. De schmink is spatwater-bestendig en kan dus ook bij regen worden gedragen!

Schminkworkshop kinderfeestje

Schminkt uw kind zelf graag of wil hij of zij het graag leren? Denk dan eens aan een schminkworkshop als kinderfeestje! 1,5 uur schminken op zichzelf of elkaar onder mijn begeleiding, iedereen op zijn eigen niveau. Na afloop mogen de kinderen het palet met eventueel overgebleven schmink mee naar huis nemen.

Voor volwassenen zijn er workshops in Maarssen of desgewenst op elke andere locatie. Meer informatie vind je hier.

NIEUW: Airbrush tattoos!

Natuurlijk ook op natuurlijke basis. Zeer geschikt voor grotere groepen in korte tijd bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest op uw bedrijf of een open dag.
Ook mogelijk in een logo.

Volwassenen

Ook eye-designs voor tieners en volwassenen kunnen een mooie aanvulling zijn op het programma van een evenement of feest. Wel eens aan gedacht om met een eye-design naar een feest te gaan?

Bellypaint

Laat een bellypaint maken als herinnering aan je bijzondere zwangerschap. Volledig naar eigen wens te (laten) ontwerpen. Met verschillende technieken, alles op natuurlijke basis, wordt er een buikschildering gemaakt.
Op babayshowers natuurlijk of gewoon lekker rustig bij je thuis.
Ook leuk om als cadeau te geven met de cadeaubon! Bestel nu de bon in de shop.

 

Tarieven

Prijs

Vroegboek-prijs**

Kinderschminken, per uur € 50,00* € 45,00*
Airbrush tattoos € 50,00* € 45,00*
Belly paint € 55,00* € 50,00*
Schminkworkshop kids*** € 65,00* € 60,00*
* Tarieven zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten.
Buiten een route van 15 km is de minimale boeking 2 uur en worden reiskosten berekend vanaf postcode 3605HP Maarssen. Reiskosten bedragen € 0,35 per km.
** Vroegboek-prijzen gelden bij definitieve boeking van minimaal 2 maanden voor de opdrachtdatum.
*** Schminkworkshops voor kinderfeestjes zijn voor geschikt vanaf ca 6 jaar. Maximaal 8 kids (meer in overleg tegen meerprijs € 8 per kind)

Na aanvraag wordt de datum max 2 weken gereserveerd. Een opdracht is geboekt wanneer de datum is vastgelegd en bevestigd door mij per mail. Wijzigingen in data gaan in overleg en op basis van beschikbaarheid. Ik werk met facturatie vooruit en betaling binnen 7 dagen.
Bij annuleringen binnen 4 weken voor de opdrachtdatum wordt 25% van de opdrachtsom in rekening gebracht.
Bij annulering binnen 48 uur voor de opdrachtdatum wordt 50% van de opdrachtsom in rekening gebracht.

Evenementen

IngeSchminkt komt ook graag op uw groene en duurzame festival, fair of evenement en heeft meerdere schminkers beschikbaar door heel Nederland en zelfs België!
Mail voor meer informatie naar info@ingeschminkt.nl| Meer